Shqip | English
 

Transport Detar

International Trans 06 merret me të gjitha llojet e ngarkesave detare.
Ne jemi në gjëndje të sigurojmë tarifat më të mira të transportit detar dhe shërbimin më të mirë për klientët tanë. Lexo më tepër

Transport tokësor

Nëpërmjet flotës së vet të kamionëve, International Trans 06 ofron shërbim të besueshëm transporti në përmbushje me të gjitha nevojat e transportit tokësor. Lexo më tepër

Shërbime Tranzitore & Doganore

Ne ofrojmë lehtesira në shërbimet doganore, qofshin këto ngarkesa importi apo eksporti. Ne përgatisim të gjithë dokumentacionin e nëvojshëm doganor për mallrat tuaja. Lexo më tepër

Aktiviteti Kryesor

Partnerët Tanë

Lajme & Aktivitete

Në datë 11/03/2012 në Gjenevë të Zvicrës kompania jonë ka marë çmimin e parë (të Artë) për cilësinë e shërbimit. Lexo artikullin e plotë.

Në Korrik 2012, International Trans 06 bëhet anëtare e rrjetit global të Freight Forwarderave (World Freight Network).
Lexo artikullin e plotë.

Gjithashtu planet tona për zgjerim të aktivitetit reflektojnë rritjen e fluksit të punës për kompaninë tonë.