Rreth kompanisë sonë


International Trans 06 shpk u themelua në vitin 2007 me kapital 100% shqiptar me pronar z. Spartak Lamaj. Aktiviteti i kompanisë është transporti kombëtar dhe ndërkombëtar i mallrave me tokë, det dhe ajër. Selia e kompanisë ndodhet në Tiranë ndërsa aktiviteti kryesor është i përqëndruar në portin e Durrësit nga ku mbërrijnë pjesa më e madhe e ngarkesave të transportit.

Në sajë të kontratave dhe partneritetit me kompani ndërkombëtare në fushën e freight forwarding, ne ofrojmë shërbime të ndryshme transporti nga çdo vend i botës drejt Shqipërisë dhe vendeve fqinje e anasjelltas.

Qëllimi kryesor i joni është t’u shërbejmë klientëve në mënyrën më efikase të mundshme.

Objektivi i të qënurit lider në tregun shqiptar përsa i përket cilësisë, korrektësisë dhe profesionalizmit është edhe vizioni i kompanisë sonë prej mëse 10 vitesh në treg.

Ne garantojmë cilësinë dhe përkushtimin maksimal ndaj klientëve dhe partnerëve tanë, garanci e cila është e mbështetur dhe në çertifikatat e marra nga kompania jonë si dhe nga mbështetja që gëzojmë duke qënë pjesë e disa prej rrjeteve më të mëdha të transportit ndërkombëtar.

Çfarë ofrojmë

Transporti ndërkombëtar i mallrave, përfshin atë tokësor me kamion, detar me kontenier dhe ajror me cargo, shërbime këto të cilat ne i ofrojmë me cilësi dhe profesionalizëm.

Ofrojmë shërbim të transportit tokësor të mallrave nga të gjitha shtetet e Europës me kamion të plotë ose ngarkesa grupazh me destinacion Shqipërinë dhe Kosovën.

Në transportin detar ne jemi në gjëndje të sigurojmë tarifat më të mira dhe shërbimin më cilësor për klientët tanë qofshin këto ngarkesa të plota FCL ashtu edhe ngarkesa të pjesshme LCL.

Transporti ajror mund të ulë kostot e logjistikës si dhe të ofrojë shërbim të shpejtë për ato ngarkesa të cilat janë urgjente. Në sajë të kontratave globale me linjat e transportit ajror, ofrojmë shërbimin e transportit me ajër për ngarkesat e klientëve nga destinacione të ndryshme të botës drejt Shqipërisë dhe anasjelltas.

Stafi jonë i specializuar ndjek me përkushtim çdo hap të procedurave të transportit që nga marrja në dorëzim e deri në destinacionin final të ngarkesës.