FREIGHT FORWARDING COMPANY

...drejt dhe të sigurt!

...drejt dhe të sigurt!

Kërko një preventiv

Çdo kërkesë tuajën do t’ju përgjigjemi në kohë

Ne jemi një dritare e hapur për këdo që është i prirur drejt suksesit dhe të ardhmes!

Llojet e shërbimeve


Transport detar

International Trans 06 ofron transport detar me kontenier nga çdo port i botës drejt Shqipërisë dhe anasjelltas.

Transport tokësor

Transport mallrash në rrugë tokësore nga çdo vend i Europës drejt Shqipërisë dhe vendeve të Rajonit.

Transport tokësor të kontenierëve

Me flotën tonë të kamionëve ofrojmë shërbime transporti me kontenierë nga porti i Durrësit drejt shteteve fqinje Kosovë/Maqedoni/Mali i Zi dhe Serbi.

Shërbime doganore

Ne ofrojmë lehtësira në shërbimet tranzitore dhe doganore, qofshin këto ngarkesa importi apo eksporti.

Transport ajror

Ofrojmë transport ajror nga vende të ndryshme të botës drejt aeroportit ndërkombëtar të Tiranës.

Transport multimodal

Ofrojmë shërbim të kombinuar transporti të mallrave për llogari të klientëve tanë.

Vlerësime dhe Çertifikime