Mirë se vini në

INTERNATIONAL TRANS 06

Transport Ndërkombëtar i Mallrave

Mirë se vini në

INTERNATIONAL TRANS 06

Transport Ndërkombëtar i Mallrave

VLERËSIME DHE ÇERTIFIKIME

Na kontaktoni
2011, ANËTARËSIM NË ORGANIZATËN FIATA
2012, ÇMIMI I ARTË PËR CILËSI

Çmimi ndërkombëtar i cilësisë në kategorinë Gold. Gjenevë, Zvicër

2014, ÇERTIFIKATË PËR EKSELENCË BIZNESI, NEW YORK

Çmim platinium për ekselencë dhe prestigj të biznesit. New York, USA

2015 (JCTRANS)

Anetaresi ne nje rrjet nderkombetar Freight-Forwarding

2017, ÇERTIFIKATË UNI-EN-ISO 9001: 2015

International Trans 06 është çertifikuar me: UNI-EN-ISO 9001 : 2015

2019 (WCA INTER GLOBAL)

Anetaresi ne nje rrjet nderkombetar Freight-Forwarding