rreth nesh

International Trans 06 

International Trans 06 u themelua në vitin 2007 me kapital 100% shqiptar nga z. Spartak Lamaj.

Aktiviteti i kompanisë është transporti kombëtar dhe ndërkombëtar i mallrave me tokë, det dhe ajër.

Në sajë të kontratave dhe partneritetit me kompani ndërkombëtare në fushën e freight forwarding, ne ofrojmë shërbime të ndryshme transporti nga çdo vend i botës drejt Shqipërisë dhe vendeve fqinje e anasjelltas.

Transport detar
95%
Transport ajror
90%
Transport tokësor
85%

Industritë 

International Trans 06 - Kompani Transporti Tirane, Shqiperi - Sherbime Doganore, Transport Nderkombetar, Detar, Tokësor, Ajror International Trans 06 - Freight Forwarding Company Tirana, Albania - Sea Freight, Air Freight, Road Freight, Customs Services

Farmaceutike

International Trans 06 - Kompani Transporti Tirane, Shqiperi - Sherbime Doganore, Transport Nderkombetar, Detar, Tokësor, Ajror International Trans 06 - Freight Forwarding Company Tirana, Albania - Sea Freight, Air Freight, Road Freight, Customs Services

Goma

International Trans 06 - Kompani Transporti Tirane, Shqiperi - Sherbime Doganore, Transport Nderkombetar, Detar, Tokësor, Ajror International Trans 06 - Freight Forwarding Company Tirana, Albania - Sea Freight, Air Freight, Road Freight, Customs Services

Mallra Konsumi

International Trans 06 - Kompani Transporti Tirane, Shqiperi - Sherbime Doganore, Transport Nderkombetar, Detar, Tokësor, Ajror International Trans 06 - Freight Forwarding Company Tirana, Albania - Sea Freight, Air Freight, Road Freight, Customs Services

Mallra Industriale

International Trans 06 - Kompani Transporti Tirane, Shqiperi - Sherbime Doganore, Transport Nderkombetar, Detar, Tokësor, Ajror International Trans 06 - Freight Forwarding Company Tirana, Albania - Sea Freight, Air Freight, Road Freight, Customs Services

Ndertimi

International Trans 06 - Kompani Transporti Tirane, Shqiperi - Sherbime Doganore, Transport Nderkombetar, Detar, Tokësor, Ajror International Trans 06 - Freight Forwarding Company Tirana, Albania - Sea Freight, Air Freight, Road Freight, Customs Services

Tekstile

Misioni jone

Qëllimi kryesor i joni është t’u shërbejmë klientëve në mënyrën më efikase të mundshme.

Objektivi i të qënurit lider në tregun shqiptar përsa i përket cilësisë, korrektësisë dhe profesionalizmit është edhe vizioni i kompanisë sonë prej mëse 15 vitesh në treg.

100 %

cilësi dhe përkushtimin maksimal

100 %

Garanci transporti ndërkombëtar